P1130118

Update

Här kommer en liten uppdatering från mig.

Jag har nu varit ute och seglat i drygt ett halvår. Som ni vet la jag till i Rabat i Marocko där resan tog en oväntad riktning. Jag trodde det var konstant sjösjuka jag lidit av i tre månader men det visade sig vara något annat. På marina-toaletten gjorde jag ett graviditetstest och fick reda på att jag fått en medresenär.

Jag gav mig iväg på denna segling för att finna något jag inte visste vad. Kanske för att bli reflekterad i havet. Lyssna till min intuition. Och att se livets tecken som ständigt finns där för att visa oss vägen.

Jag har alltid tagit livet som det kommer. Omfamnat alla möjligheter att växa och leva djupare. Att få vara transportmedel och guide till en ny varelse är väl något av det största man kan vara med om, och det vill jag absolut inte missa! Resan tar inte slut här utan den fortsätter på ett nytt sätt, jag är en äventyrssjäl och kan inte leva utan äventyren. Min lilla familj kommer fortsätta resa med vinden och följa livets outgrundliga vägar.

Jag vill tacka alla som hjälpt till på vägen på denna resan! Utan er hjälp hade den inte varit möjlig att genomföra och då hade jag inte varit lika rik på erfarenheter. Jag uppmanar alla att gå sina egna vägar, på vilka sätt det än må vara.

P1090431P1130181P1130075P1130121

*

Here is an update from me.

I have now been out sailing for over 6 months. As you know, I entered the harbour in Rabat, Morocco, where the journey took an unexpected turn. I thought it was constant seasickness I had suffered from the last three months, but it turned out to be something else. In the toilet in the marina I took a pregnancy test and found out I had a travelling-companion.

I went away on this sailing-journey to find something I didn’t know what it was. Maybe to be reflected by the ocean. Listen to my own intuition. And to see the signs of life which are there to show us the way.

I have always taken life as it comes. Embraced all opportunities to grow and live deeper. To be a transport and a guide to a new creature may be one of the biggest things you can experience, and that I absolutely don’t want to miss.

The journey doesn’t end here, it will continue in a new way. I’m an adventurous soul and I can’t live without the adventures. My small family will keep travelling by the wind and following the inscrutable ways of life.

I want to thank everyone who has helped me on the way! Without your help it wouldn’t have been possible to realize this journey and then I wouldn’t have been as rich in experiences as this trip had made me.